2011. április 28., csütörtök

SMIZEDIVAT© by Chaby: D O N ' T C R O S S


Már az előző fotózás alkalmával bemutattam, hogy én miként viselem a parkat. Most szintén mutatok nektek egy outfitet, egy tavasziasabb verzióban. A szeszélyes időjárásnak köszönhetően még mindig lehet hordani az átmeneti kabátokat, aminek én kimondottan örülök. A jófiús, vagy mondhatni iskolás stílust ötvöztem egy hanyag, laza hétköznapisággal. Az idei trendek közül többet is vegyítettem, pl.: a hajós cipőt, a feltűrt nadrágot, a csomóba kötött övet és persze az elmaradhatatlan napszemüveget. (a következő posztban részletesen olvashattok majd az idei napszemüveg divatról, illetve a kedvenceimet is lefotózom) Mindezeket egy építkezés kellős közepén és egy raktár romos fala közt valósítottam meg. 
Hogy tetszenek a fotók?





INSPIRÁCIÓ




SMIZEDIVAT© by Chaby


Outfit:
Zara parka, poló -comic relief by stella mccartney, Joker fej póló Next, vintage kockás ing , h&m öv, vintage nadrág, pull & bear hajós cipő, GAS táska

Photographer:
ISI

Animation:
CHABY

 Digital artwork / fashion editor / set design / styling / text / model:
CHABY
...........
......
...
..
.

2011. április 25., hétfő

Egy nem hétköznapi hétköznap I.

Náray Showroom a Hajós utcában


A csütörtöki nap kissé pörgősre sikerült, mivel jónéhány divatesemény egy napra zsúfolódott össze. Délután Náray bemutató, Samsonite boltnyitó, este Gas divatbemutató és Anna Amelie márkaprezentáció. ( Utolsó két eseményről a következő posztban olvashattok)

Judittal már délután Náray Tamás szalonbemutatójára voltunk hivatalosak. Eddig sajnos nem volt lehetőségem(ünk) részt venni a bemutatóin, pedig már sok jót hallottam róla. Főként egy barátomtól,aki már több alkalommal is részt vehetett ezeken. Véleménye szerint mindig nagyon színvonalas, exkluzív eseménynek számítanak.
Emlékeimben élve a tervező ruhái feltűnőek, túldíszítettek és színpadiasak. A szalonban sétálgatva átértékeltem a korábbi gondolataimat a márkával kapcsolatban, ugyanis a nőiesség és a luxus érzete mellett egyfajta letisztultságot is észleltem. A tévéből megszokott „dívás fennköltség” kisebb dózisban jelent meg, mely sokkal szimpatikusabb volt számomra. Talán sokan félreértelmezik a tervező munkáit, akik hozzám hasonlóan csak a képernyőn találkoznak velük.
Míg Judit villáminterjút készített két hölggyel, akik szinte kizárólag a tervező darabjait viselik, addig én a backstage-ben fotóztam. Közben sikerült beszélgetnem Tamással, akitől megtudtam, hogy a ruhák tervezése mellett nagy gondot fordít a részletekre és a praktikusságra. Külön felhívta a figyelmemet a ruhák belsővarrásaira is, melyek tökéletes precizitással voltak kivitelezve. Ez is a magasfokú minőséget hivatott fémjelezni.
Közös kép Náray Tamással

Szinte véget sem ért a szalonbemutató, mi már az Europeum bevásárlóközpont megnyitójára siettünk.Nagy zsúfoltság fogadott,az üzletek kedvezményekkel kedveskedtek,koncertek és divatbemutató is volt,ahol egy ismerős divattervező is bemutatta kollekcióját, Zoe Phobic.


Összefutottunk több bloggerrel is, akiket szintén Festy hívott meg a Samsonite üzlet megnyitójára. Míg várakoztunk volt időm körbenézni és rögtön kiszúrtam egy csodás szürke bőröndöt, és ami igazán meglepett, hogy a mérete ellenére habkönnyű volt, mikor megemeltem. Máris megértettem, hogy miért olyan praktikus ez a márka utazások alkalmával.
Egy szerencsés nyertes átvehetett egy hasonló luxus bőröndöt. Távozáskor mi is kaptunk egy kis ajándékcsomagot, melyben utazáshoz szükséges hasznos holmik voltak.


A nyertes a Cosmolite luxus bőrönddel


Judit, Chaby, Festy, Vera, Panka

A csütörtöki nap további izgalmairól a következő beszámolóban olvashattok.


Képek: Festy, Naraytamas.hu


2011. április 18., hétfő

SMIZEDIVAT© by Chaby: Walking in the old town

A Parka az idei szezonban is nagy kedvenc. Egy teljes fotósorozatot szenteltem a bemutatására, mely a Walking in the old town címet viseli, természetesen animált Gif-ek társaságában:)
Női változatban már szinte mindenhol lehet kapni, de a férfiaknak kicsit nagyobb erőfeszítésbe kerül ha egy ilyen típust szeretnének.  Nekem sikerült beszereznem belőle egy sötétkék verziót a Zarában.  Nemcsak télen, de tavasszal illetve ősszel is kitűnő választás, hiszen kivehető bundás bélése van, így szinte bármelyik szezonban viselhető. Emlékszem gyerekkoromban is volt hasonló fazonú kabátom, fekete alapon neon mintás, melyet imádtam. Húsz év távlatában újra divat a derékban húzott, hosszított fazonú parka.
Íme a fotók, melyek magukért beszélnek.
Hogy tetszik nektek?








SMIZEDIVAT© by Chaby


Outfit:
Rayban clubmaster; Zara parka; Vintage tyúklábmintás pulcsi; Pull&Bear  nadrág; Vintage bakancs

Photographer:
ISI

Animation:
CHABY

 Digital artwork / fashion editor / set design / styling / text / model:
CHABY
...........
......
...
..
.

2011. április 14., csütörtök

Újra a H&M - Social Media Room

Újra a H&M - Social Media Room - oldalán, a tavaszi outfit fotómmal.

FOLLOW ME

Vegyél részt Közép-Európa legnagyobb Street Fashion show-ján, ahol a bemutatót Ti magatok rendezhetitek!
Régóta szeretnéd kipróbálni, milyen érzés, amikor vakuk villanása és fotósok kereszttüzében kell kifutón vonulni? Most itt a lehetőség! Tölts fel minél több képet oldalunkra május 6. éjfélig és szakmai zsűrink segítsével (Magyarország legelismertebb divatbloggerei) kiválasztjuk azt a 100 szerencsést, akik május 21-én este végigvonulhatnak a Gödör lépcsőjén kialakított kifutónkon!

Figyeljétek a blogokat, mert egyre több érdekesség derül ki a FOLLOW ME ! - ről! Ez a Ti estétek lesz! Mindenki figyelme benneteket fog követni!


2011. április 13., szerda

F&F beújított



Trendibb külső , modern webes felület bloggal kiegészítve és a svéd társához hasonlóan az F&F is elindítja saját márkával fémjelzett magazinját.
Sajnos Magyarországon negatív asszociációkat ébreszt, ha a márkát említjük, hiszen egy élelmiszeráruház-lánc ruházati részlegén találkozhatunk a termékeivel. Szó sincs arról, hogy a hipermarket gyártaná a ruhákat, tudniillik külföldön teljesen különálló store-okban árulják, úgy mint a C&A, Zara, H&M, és még sorolhatnám. Ezért előítéletektől mentes gondolkodás szükséges, ha az F&F termékekről beszélünk.



 
Őszintén szólva nem voltam vásárlója, a mai napig :-P Véletlennek köszönhetem, hogy megláttam az új tavaszi kollekcióban szereplő cipőket, és rögtön tudtam, hogy kell nekem. Na és ekkor kezdődött a töprengés, mennyit és melyiket a sok közül. Végül négy darab mellett döntöttem. Egyszerre soha nem szoktam ennyi cipőt venni, de ösztönzőleg hatott rám a ruházati részlegen tett látogatás, illetve a Zarában ugyanezekért a cipőkért tripla áron juthatunk hozzá. Ha még nem találtad meg a tavaszi/nyári szezonra a megfelelő lábbelit, akkor NYOMÁS! Kedvencem a fekete espadrillos , és a bézs fűzős 'papucscipő', 2750Ft-ért.  Ez a hippis, homeless casual stílus dobogós helyen szerepel az idei szezon trendjei között. Mindenkinek érdemes beszerezni legalább egyet, ugyanis extrakényelmes viselet. Gyorsan készítettem is egy fotót, én egy kicsit dandysre formáltam az outfitemet.

trencskó: Alcott ;ing: Vintage Levis ; öv: H&M ; nadrág: vintage; cipő: F&F espadrillos

2011. április 8., péntek

Glamour gálán járt a SFB

Simonovics Ildi a Street Fashion Budapest honlap alapítója is ott járt a Glamour Woy gálán, hogy lencsevégre kapja a legstílusosabb emberkéket:) Ez a megtisztelő titulus igazán jól esett, hiszen engem is lekaptak:-P na és persze a gyönyörű Krokis gyűrűm is rajtam volt!!!

2011. április 3., vasárnap

Asos Krokis gyűrű


Amikor Judit említette, hogy az Asos-nál postaköltség nélkül lehet vásárolni, azonnal leadtam a rendelésemet. Már régóta nézegettem ezt a krokodilos gyűrűt és itt volt már az ideje, hogy megszerezzem. Nem vagyok ékszermániákus, néha hordok 1-2 kiegészítőt, de ebbe a gyűrűbe beleszerettem, és csak 8£ volt.:) Még szerintem tart ez a kivételes akció, úgyhogy aki szeretne valami jó cuccot azonnal klikkeljen.
Nektek hogy tetszik?
























Fodrászatok Éjszakája – Vágjuk, mi a buli

A rendezvénysorozat célja a fodrászatba járás gyakoriságának növelése, a fodrászok, fodrászatok megismertetése a még nagyobb közönséggel a művelődés, a kikapcsolódás, a kultúra és az igényes frizurakészítés egybeolvasztásával.

Ezzel együtt a különböző művészeti ágazatok - zene, képzőművészet, festészet, fotózás – produktumainak bemutatása, az érdeklődő közönséghez való eljuttatása, eddig ismeretlen módon. Kortárs alkotók, feltörekvő tehetséges művészek, zenészek és bármixerek gondoskodnak a kellemes környezetben kialakuló fergeteges hangulatról, miközben új stílusirányzatok megismerésére nyílik lehetőség a város legmagasabb színvonalú fodrászataiban.
Ezen az estén a szalonok másképp fogadják vendégeiket. A zenét DJ-k szolgáltatják, a vizuális élményről a hazai művészeket felkaroló alapítvány által meghirdetettHungarian Beauty pályázat nyertes képei gondoskodnak, a kikapcsolódáshoz finom koktélokat szolgálunk fel, míg a megújulásra vágyó/váró vendégek a rendezvény ideje alatt, valamint az azt követő 14 napban 50%-os kedvezménnyel alakíttathatják frizurájukat a kedvezményre jogosító kártya ellenében. Mindezt mindenki kedvére, a hozzá legközelebb álló stílusban kialakított fodrászüzletben teheti. A legfontosabb ugyanis, hogy minden szalon más stílust képvisel. Eltérő a zenei és képi összeállítás, a helyszínek hangulata és ritmusa, de a színvonal mindenhol ugyanaz.

1 este, 9 helyszínen 9 stílusban, 9 kiállító művész és 18 dj, 50% kedvezménnyel a Fodrászatok éjszakáján!

Avasd fel az új frizurádat, vagy csak gyere és bulizz velünk tovább a Corvintetőn tartott after partyn is!

Keress minket weboldalunkon -
www.fodraszatokejszakaja.hu, vagy kövesd a legfrissebb eseményeket a Facebook-on, Iwiw-en és Twitteren is.


Bloggerreggeli a GLAMOUR szerkesztőségben

Bloggerreggeli képekben a Glamouronline címlapján



Pénteken a Glamour magazinnál jártam. Hihetetlen jó érzés volt, amikor megtudtam, hogy Maróy Krisztina a Glamour főszerkesztője meghívott pár bloggert köztük engem is a szerkesztőségbe, hogy egy finom reggelivel köszönje meg a Glamour Women of the year gáláról való tudósításunkat, posztunkat. Az irodában az asztal roskadásig telt a Sugar cukrászda süticsodáival, melyek  ’bloggeresen’ lettek elkészítve, „Follow me” „Like” „Post it” feliratokkal.


SUGAR finomságok


Kriszta és az egész glamour csapat nagyon barátságos volt, nagyon közvetlen hangulatban zajlott a beszélgetés. Sok szimpatikus bloggerrel találkozhattam akivel eddig személyesen nem ismertük egymást. Nagyon örültem ennek a találkának, hiszen ez is azt mutatja, hogy nemcsak külföldön népszerűek a divatbloggerek, hanem már a magyar divatélet is kezdi elfogadni és támogatni a digitális naplóírást.

Nem maradhatott el a közös kép Krisztával

Felfedeztem a polcon a sok mappa közt a Férfimellékleteket. Már nagyon várom, hogy mikor jelenik meg a következő kiadás. Remélem a közeljövőben...


A főszerkesztő irodájában a polcok telis-tele voltak jobbnál jobb divatról szóló könyvekkel, szívesen beköltöznék egy hétre olvasgatni:)


Csoportkép is készült a reggeli után.
  
Távozáskor még egy kis ’glamúr’ ajándékcsomagot is kaptunk és ott tartózkodásunk alatt még a következő lapszám terveit is 'megleshettük'.(de ez még titok:)


Köszönjük Maróy Krisztinának és a Glamour csapatnak, hogy megszervezték ezt a feledhetetlen reggelit, remélem sok ilyen lesz a közeljövőben.

 
Fotók: Isi, Chaby, glamouronline, puderfelho