2012. október 30., kedd

◄ O U T F I T 2 0 1 2 . 10. 30 . Elő a ballonkabáttal!


Szeretem az ősz ezen időszakát, amikor még süt a nap de már előkerülnek az átmenti kabátok a szekrény mélyéről vagy újak lépnek a régiek helyére. Már régóta nagy vágyam volt, hogy egy jól szabott klasszikus trencskót szerezzek be, mert eddig mindig volt valami probléma a kiszemelt darabokkal ( fazon, anyag, szín tekintetében) De most végre megtaláltam az igazit, a RESERVED őszi/téli kollekciójában, amely mindhárom kritériumnak megfelelt. Tökéletes szabás, nagyszerű részletkidolgozás és gyönyörű mogyoróbarna szín. Egyből beleszerettem. Hozzá színben pontosan passzoló nadrágot illetve egy dupla csatos barna bőrcipőt választottam.
Érdemes benézni az újonnan nyílt Váci utcai RESERVED üzletbe is, mert meglepően jó dolgokat találhattok ti is a hűvös napokra.  A kétszintes üzlet mind női, mind a férfi kollekciót illetően igazán remek darabokat tartogat bárki számára.


OUTFIT:
trencskó: RESERVED
nadrág:GEOX
óra:VINTAGE
dupla csatos bakancs:H&M
hátizsák:SPF





képek:Gergely Eszter


2012. október 26., péntek

SALE! Őszi kiárusítás!

Mindenkinek vannak otthon olyan megunt ruhái, melyeket már nem hord és csak foglalják a helyet. Úgy döntöttem, én is kiárusítom azokat, melyeket már nem fogok felvenni. Kidobni viszont sajnálom, mivel vannak köztük olyanok,melyeket még egyszer sem vettem fel ,csak a „szemem kívánta”:)
Ha megtetszik valamelyik,  e-mailben (smizedivat@gmail.com) vagy kommentben lehet érdeklődni. Megpróbáltam minden infot a ruhákról kiírni, de ha valamire kíváncsiak vagytok akkor írjátok meg.Személyesen átvenni Budapesten lehet, persze tudom postázni is de akkor a postaköltség a vevőt állja.

 Jó nézelődést!!!
1.
Teljesen ÚJ bézs színű H&M férfi ballonkabát eladó. Övvel és öv nélkül is hordható klasszikus trencskó. méret: 48/50 (konfekció méret) 
Méretei:vállszélesség:42cm Derékbőség:45cm Ujja hissza:65cm Háta hossza:95cm
ÁR:14.000FT
ELADVA



2.
Pull and Bear férfi farmer kiváló állapotban eladó. Egyenes fazon enyhén slim fit lábszárral. Koptatás és a 'csíkozás' Pull&Bear styling Méret: 32-es farmer méret
ÁR: 4500FT
ELADVA


3.
Zara,fekete férfi elegáns bőrcipő eladó!Mérete 40-es de szerintem inkább 41es lábra jó...Mivel a talpa is bőr,ezért azon látszik hogy használt de a felsőrésze hibátlan!!!
ÁR:8500FT
ELADVA


4. 
Nyakláncok
1. 1000FT
2.ELADVA
3.ELADVA
4.ELADVA



5.
Kiváló állapotban lévő Adidas szabadidő szett. Felső és nadrág.
méret: S 
ÁR: 15.000FT


6.
 Zara férfi fekete ballonkabát eladó. Kiváló állapotban van. 
Méretei: Vállszélesség:44cm Eleje hossza:66cm Ujjhossz válltól:67cm Derékbőség:54cm Méret: L Átlagos Zara "L"-es méret
ELADVA
ÁR:8000FT






7.  

Replay M-es méretű farmerdzseki!Használt,hibátlan állapotban. 

Méretek: vállszélesség:41cm ujjhossz váltól:61cm mellbőség:49cm eleje hossza:53cm alul a szélessége:46cm

ELADVA

ÁR:9000FT


 8.
Jó állapotban lévő ZARA fekete bőrtáska
ELADVA
ÁR:8000FT


Fashioniszták Budapesten X.


Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

Virág 18 éves
"...mint egy mesebeli piroska " 
Gyönyörű vörös fürtök, kockás gyapjú poncsó , micisapka; ő egy igazi tünemény!Mai fashionisztánk Virág, aki tökéletesen ötvözte modern részletekkel és bohém kiegészítőkkel felszerelését. Az ősz egyik közkedvelt darabját a poncsót választotta erre a hűvös napra. Mondhatnám a praktikusság mellett, ápol és eltakar. Bár Virágnak semmi szüksége minderre,de ez egy remek praktika lehet a körte alkatú lányoknak. Nemcsak sikkes megjelenést kölcsönöz ,de kombinálhatósága miatt még bakanccsal is hordható.Virág szűk nadrággal, mókás szarvas formájú brossal és gyűrűvel dobta fel outfitjét. Mindez elég is volt ,hogy ő legyen a pénteki kedvenc.

poncsó: PROMOD /nadrág:BERSHKA /sapka:VINTAGE /csizma: DECATHLON /bross:AJÁNDÉK gyűrű:BIZSU


FOTÓS:GERGELY ESZTER

2012. október 24., szerda

Új Trend az utcán


Az utóbbi időben felütötte a fejét egy új trend ; elegánsan sportos. Gyakorta látom street style oldalakon hogy extra csinos darabokat kombinálnak lezser pulcsival , sportcipővel esetleg zakót sportmezzel aranyékszerrel és baseball sapkával. Első olvasásra talán soknak tűnhet a nagy zűrzavar, de a képeket nézegetve azonnal érthetővé válik, hogy a megfelelő darabok –jól kombinálva- egy harmonikus egészt alkotnak. Természetesen az is fontos hogy mindezt ki viseli,hiszen hasonló elrettentő példákkal találkozhatunk a józsefvárosi piacon. Szóval a  kifinomult stílusérzékre nagy szükség van, hogy viselni tudjuk ezt a trendet. Nálam egyre jobban bejön a Mix&Match.
Bátorkezű divatfanatikusok előnyben.








képek:streetsfn,vogue,style.com,katelovesme

2012. október 21., vasárnap

I am "Stylish Men" of the Chictopia


A "trópusi ősz" úgy látszik nemcsak nekem jön be:)
A híres street fashion oldal a CHICTOPIA a "Stylish Men" kategória első helyére választotta ezt az outfitemet. Mondjuk mostanában ez az ing a nagy kedvencem:-P
http://www.chictopia.com/photo/



2012. október 17., szerda

Balenciaga 2012 ősz/tél



Egy régebbi posztomban már beszámoltam a galaktikus pulcsikról 
(street style fotók:ITT )
Egyszerűen nem bírok betelni a Balenciaga őszi/téli kollekciójával mert imádnivalóan formabontó. Kétségtelen ,hogy mind közül a szezon legerősebb darabjai a „búvárpulcsik” és a cipők.


Azért hívom csak egyszerűen búvárpulcsiknak, mert neoprén anyagból készültek, akárcsak  az óceán-szerelmeseinek ruhái. Bár az eredeti funkcióra is használhatnánk őket de nem hiszem, hogy én mernék bennük úszkálni, mivel cirka 2000 euróba kerülnek. Maradok inkább a fotók nézegetésénél, ami sokkal inkább tűnik pénztárcabarát megoldásnak.
A márka tervezője Nicolas Ghesquière, olyan futurisztikus víziót álmodott meg, mint a bélelt válnélküli pulóverek ,merev A-vonalú szoknyák, új sziluettek, eltúlzott fazonok, színkontrasztok és olyan pompás szlogenek mint  „JOIN A WEIRD TRIP" és "OUT OF THE BLUE"; dióhéjban ez jellemzi a 2012-es téli kollekciót. 


Merüljetek el ti is velük a divat fantáziavilágába!




 képek:balenciaga.com,style.com

2012. október 16., kedd

Fashioniszták Budapesten IX.


Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

"autumn tropical"
Trópusi motívumok őszies hangulatban. Most kivételes alkalommal egy saját összeállítással jelentkezem. Egyik kedvenc nyári trendem a trópusi stílus volt, így ősszel sem tudok lemondani róla. Színeiben természetesen az évszakhoz alkalmazkodva:) A rozsdabarna , az okkersárga és a drapp árnyalatok kombinációja rendkívül elegáns hatást keltenek, egy mintás inggel pedig egyedivé is tehetjük. Lehet ódzkodtok ettől a casual összeállítástól de inkább választom ezt ha munkába megyek, mint a susogós nadrágot kapucnis pulcsival.







2012. október 15., hétfő

Balenciaga búvárpulcsi

Látom nemcsak nekem nagy kedvencem a Balenciaga búvárpulcsi. Az utcán jó pár felbukkant főleg a new york-i és a londoni fashion week-en:) Ez a galaktikus invázió mindenkit megőrjít. Az őszi-téli kollekció egyik csodaszép darabja, bár nem lehet valami higiénikus ez poliészter-vákuum, de legalább jól néz ki. Erre csak ANdR-t tudom idézni:) " Fashion is always uncomfortable, if you feel comfortable you never get the look. "








képek:tumblr,katelovesme, style.com

2012. október 14., vasárnap

Állati editorial a HUNTER magazinban


Egy kis színfolt hétvégére.
Lenyűgöző fotósorozat a HUNTER magazinban. 
Imádom a „GEN-ERA” névre keresztelt editorial inspirációját.
Nem hiába hiszen az állati figurák ebben az évszakban nagyon menőek. :)
fotós: Jay Schoen / styling: Fabrizio Ferrini / szöveg: Angelo Flaccavento








képek:tumblr





2012. október 11., csütörtök

„Kreatívok Harca” Pályázat


A NESCAFÉ® Dolce Gusto® és a Papyrus Hungária Zrt. meghirdeti a 
„Kreatívok Harca” Pályázatát!
A kreatív pályázatot meghirdetők célja a tehetséges művészeknek lehetőséget biztosítani egy hazai, nemzetközi színvonalú kreatív versenyen való megmérettetésre.

A játék a www.facebook.com/papyrushungaria oldalon fut.
A Játékban az alábbi három kategóriában jogosultak az résztvevők pályázni
A.    Diák
B.    Ügynökség
C.    Autonóm művész

A Játék 2012. október 1. 00 óra 00 perc 01 másodperctől 2012. november 30. éjfélig tart
Az Alkotók a www.facebook.com/papyrushungaria oldalra tölthetik fel saját készítésű képeiket „A kávé nem csak fekete, a papír nem csak fehér” témában.

A képekre leadott szavazatok alapján, mind három kategóriában a 10-10-10 legtöbb szavazatot gyűjtő pályázatok közül szakmai zsűri választja ki mindhárom kategóriából a legjobb pályázatokat. Szavazni majd a www.facebook.com/NESCAFEdolcegustoHungaryoldalon tudnak a rajongók a feltöltött alkotásokra.

szakmai zsűri tagjai:
-          A Zsűri elnöke: Agatha Ruiz de la Prada – divattervező
-          Tóth Bori divattervező
-          Auth Attila grafikus mester
-          Szilva Mónika marketingigazgató – Nestlé Hungária Krt. – NESCAFÉ
-          Dan Andersson - Papyrus AB alelnök, Dél-Kelet Europa régió

A pályázat nyertesei NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada Dots gépet és kapszulakészletet nyernek. A szavazók között több száz NESCAFÉ® Dolce Gusto® nyeremény vár gazdára*, köztük egy Agatha Ruiz de la Prada Dots kávégép

A pályázatról részletes információt a www.facebook.com/papyrushungaria és a http://www.facebook.com/NESCAFEdolcegustoHungary/app_109574905866210 oldalakon talál.

Fashioniszták Budapesten VIII.

Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

Bence 20 éves
Ma tényleg elkezdődött az igazi ősz. Előkerültek a szekrény mélyéről az átmeneti kabátok és a vastag pulcsik.  A sapkák szerelmesei végre örülhetnek, ugyanis újra alkalmuk nyílt azok viselésére. Bence sem tett másként, és egy elég szokatlan megjelenést választott a mai napra. Magyarországon kevés embert láttam, aki igazán jól alkalmazta volna a Mix and Match stílust, mely egyszerűen a különböző anyagok, fazonok, textúrák mixelését jelenti. A baseball dzseki , hawaii mintás ing és adidas sportcipő ; talán elsőre túl eklektikusnak tűnhet, de mindez  az ő esetében nem véletlen. Nagyon is átgondolt, az egyes darabok csak erősítik egymást és ettől válik az egész szett egyedivé, és remekül is áll neki.
Hangsúlyozom csak a „biztos kezű” divatrajongók próbálkozzanak ezzel a kombinációval,mert könnyen áteshetnek a ló túloldalára, amit inkább már divatkatasztrófának hívnak. :)

sapka: BOY London
óra : CALVIN KLEIN
karkötő: TOPMAN
nadrág ZARA
cipő : ADIDAS
dzseki :ZARA
nyaklánc: ajándék volt





2012. október 5., péntek

Őszi Férfi Trend III.: Mackószőrzet


Nem mondanám innovatívnak a arcszőrzet megjelenését a férfidivatban, de mégis kénytelen vagyok a top trendek között említeni, ugyanis idén még az eddigieknél is nagyobb dózisban láthattunk szőrös arcokat a kifutókon. Vivienne Westwood himolájai majomemberhez hasonló hegylakó modellje vitte a prémet, megfagyott szőrzetén még jégcsapaok is lógtak. De említhetném Paul Smith hanyagul elegáns csapzott styling-ját avagy Daniele Alessandrini izzó vörös mackótestvérét. Olyannyira erőteljes férfitesztoszteron került bemutatásra a hideg napokra, hogy fázni tuti nem fogunk….hacsak nem vagyok aszexuálisak..:-P
képek: style.com

Fashioniszták Budapesten VII.

Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

Gyuri 25 éves
Élére vasalt nadrág, csokornyakkendő és ballonkabát,- na erre mondom, hogy valaki fess. Végre rátaláltam a modern dandy srácra, aki tökéletesen ötvözi a klasszikus eleganciát modern részletekkel, megtartva az úriember külső makulátlan stílusjegyeit. Megnyugtató, hogy nem kell Európa divatvárosaiba utaznunk ahhoz, hogy találjunk sikkes fiatalokat, bár itthon még nagyítóval kell keresni,de optimista vagyok!
Talán soknak tűnhet a férfi clutch (borítéktáska ), és eddig csak fashionisztáknál láttam, de úgy érzem az ormótlan csúnya laptoptáskák ideje lejárt. Nem feltétlen kell személyi számítógépünket ócska poliészter zsákba bújtatni, ha vannak csodaszép, stílusos darabok. Kivételesen én voltam a fotós, de úgy érzem remek street style kép lett.
Nektek, hogy tetszik?
fotó: CHABY SMIZEDIVAT
ballonkabát:H&M
csokornyakkendő: saját készítés
ing:VINTAGE
kardigán:BURTON
nadrág:H&M
cipő: ZARA
clutch: ZARA

2012. október 2., kedd

Újra itt a sál-szezon!!!

  Pár remek példára leltem, hogy miként fedjük be stílusosan a nyakunkat :) Lazán hátracsapva, szorosan a nyak köré tekerve, vagy egyszerűen hagyjuk lógni...?!?  Ez már csak rajtatok múlik, 
Kísérletezzetek bátran!



képek: tumblr