2013. szeptember 28., szombat

Exkluzív ajándék


Mindig arról álmodtam, hogy majd egyszer tervezhetek magamnak egy ruhadarabot, és most a Tailor4Less webshop meg is valósította ezt az álmomat.  Ez a kreatív cég olyan exkluzív szolgáltatást nyújt, amellyel ritkán találkozhatunk.
Igényes férfi vásárlók részére találták ki, akik nem érnek rá órákat eltölteni a különböző üzletekben próbálgatással, válogatással de mégis szeretnének stílusos külsőt, mindezt méretre készítve.
Itt megtervezhetitek az utolsó varráson át a cérna színéig , legyen szó akár egy casual ingről, akár egy jól szabott zakóról. A tökéletes szín kiválasztása, az apró részletek, az anyag minősége mind hozzájárul a makulátlan külsőhöz és a sikkes megjelenéshez. Én egy padlizsán színű inget terveztem fekete gallérral és fekete könyökvédővel, klasszikus szabásvonal, extra karcsúsított fazonban. 
Nekem mindig is gondot jelentett bármilyen ruha vásárlása, mert magasságomból adódóan a konfekció méret nem mindig illett rám. Ha valaki nem tudná a pontos méreteit, akkor sincs gond, hiszen hatékony segítséget nyújtanak a tervezés folyamán.

Látogassatok el ti is  az oldalra és alkossatok személyre szabott exkluzív inget, pólót, zakót. 










2013. szeptember 25., szerda

◄ O U T F I T 2 0 1 3 . 0 9. 2 0 . Casual Grunge




Ha szeptember, akkor tudjuk, hogy vége a nyárnak :(
Íme itt az első őszi outfit, amely úgy érzem megadja számomra a szezon irányvonalát. Mostanában nagyon megszerettem ezt a fajta elegáns grunge stílust, melynek egyik ismertetőjele a derékra kötött tartan mintás ing. A kockás megannyi variációja most feltámad hamvaiból és újra a ruhatárunk alapdarabjaként szerepel. ( még szerencse, hogy apa XXL-es flanelingjét elcsentem otthonról, ilyet úgysem találtam volna most az üzletekben.) 
Mindehhez egy elegáns (bőrhatású) viaszolt felületű smaragdzöld zakót választottam baseball sapkával és az egyik új szerzeményemmel a rövidnadrág bokáig érő leggingsszel. Aznap amikor fotóztuk ezt az outfitet, le is teszteltem, hogy mit szólnak az emberek hozzá. Volt egy pár tekintet, ami rám szegeződött :)..... úgyhogy az újszerűség kipipálva. De valójában ezért is írom ezt a blogot, hogy "neveljem" az embereket a demokratikus divatra. "Igenis lehet valami szép, ami valójában másnak csúnya. " ahogy Miuccia Prada mondaná. Valóban nagyszerű érzés, amikor olyat viselhetsz, amit mások talán ízléstelennek tartanak, de mégis a belső hangom azt mondja légy merész és hord azt amihez kedved van.  





















Egész nyáron attól szenvedtem,hogy nincs egy állandó használatra alkalmas, jó minőségű , tartós palackom, amibe vizet vihetek magammal. Most végre rátaláltam erre a Equa kulacsra, ami tökéletes erre a célra. Nagyon jó ötletnektartom ezt a megoldást ezért is osztom meg veletek.  Végre olyan tároló, ami jól néz ki és nem tartalmaz káros vegyületeket úgy, mint az ásványvizes flakonok. Arról nem is beszélve, hogy a sok PET palack vásárlásával nem szennyezem a környezetet és nem tűnök homeless-nek, aki csörgő-zörgő flakonokkal szaladgál az utcán. :)


Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn






OUTFIT
baseball sapka : BP SHOP
fekete mez: H&M
bőrhatású zöld zakó: H&M TREND
fekete kulacs: EQUA 
oversized kockás ing: Ajándék apától 
rövidnadrág leggingsszel: ZARA
vintage bőr weekender : BENZOL /handmade & vintage /
leopárd mintás sportcipő: NIKE AIRMAX / BP SHOP





Köszönet a nagyszerű fotókért Gyermán Petrának :) 

2013. szeptember 18., szerda

VIENNA FASHION WEEK DAY 1



Itt a Divathét szezon, ami egyet jelent a zsúfolt bemutatókkal, sorbanállással , őrült rohanással, és mindeközben próbálj jól kinézni, fotót készíteni mindenről és posztolni. Engem ezek a pillanatok éltetnek, imádom a nyüzsgést és imádok a rengeteg izgatott divatrajongó között elvegyülni.
Ha követtek Instagramon, Facebookon akkor már láthattatok néhány fotót és videót, amit élőben posztoltam a VIENNA FASHION WEEK-ről. Mindig őrületes egy ilyen nagyszabású eseményen részt venni és inspiráló ennyi kreatív tehetséget látni. A showroom látogatásakor több kedvencem is akadt, úgyhogy elsőként most négy remek tervezőt mutatok be nektek. A következő bejegyzésben pedig a divatbemutatókról számolok be. 

 A HEY-MR márkát talán nem kell bemutatnom nektek, hiszen már korábban is írtam róla,egyetlen magyar cipőtervezőként vett részt a divathéten. Egyedi minták, nagyszerű textil-kombinációk és igényes kivitelezés. Gratulálunk a 2014-es tavaszi/nyári kollekcióhoz. Itt a bizonyíték, hogy lehet a férfiaknak is stílusos, hordható különleges cipőket és kiegészítőket gyártani.





 A MESHIT márka provokatív mintáival lopta be magát a szívembe. Jellemzői a feltűnő minták, szokatlan anyagpárosítások, pattern blocking, menő fazonok. 





 KATIE G. ékszertervező alkotásai előtt percekig elméláztam. Nem bírtam betelni a félbevágott csiga gyűrűvel, ami igazából 2 in 1 darab.Remek ötlet ,hogy gyűrűként és,  medálként is lehet viselni. Egyszerű láncra fűzve többféleképpen lehet variálni. 




● Az elsőre talán unalmasnak tűnő fekete-fehér kollekció tartogatott meglepetéseket. Daniela Barros ruhái érdekes fazonokat és trükkös részleteket rejtenek magukba és szinte minden darab unisex. A kedvencem a mintás pulcsi lecipzározható ujjal. 





Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn




2013. szeptember 8., vasárnap

BLOGGER SHOPPING DAY

BLOGGER SHOPPING DAY
Szerezd meg kedvenc bloggered menő ruháit!


A Festy In Style, a PandArte és a SmizeDivat bloggere megszervezte az eddigi legnagyobb szabású blogger eseményt. Céljuk az volt, hogy az ország vezető divat bloggereit összefogva, létrehozzanak egy közösségi élményt, ahol az olvasók személyesen is találkozhatnak a kedvenceikkel, közben pedig még shoppingolhatnak is. Továbbá a szervezők ezzel a megmozdulással szeretnék felhíni a figyelmet a bloggerek jelentőségére és szerepére!
A mozgalom bárki csatlakozhat virtuálisan, ha a Facebookon, Instagramon és Twitteren használja az esemény hashtag-ét: #bloggerdayHU

A BLOGGER SHOPPING DAY – re várnak mindenkit szeretettel, akik érdeklődnek a bloggerkedés iránt és szeretnék kedvező áron a kedvenceik ruháit megvásárolni..

A szervezők a vásárlás mellett kerekasztal beszélgetéssel is készülnek, az alábbi témákban:
-       14:00 Hogyan legyél sikeres blogger?
-       16:00 Hogyan befolyásolják a bloggerek az olvasók viszonyát az öltözködéshez?
-       17:00 Hogyan legyél Magyarországon divatos?
A beszélgetéseket vezető moderátorok:  Maróy Krisztina és Iszak Eszter.

Az eseményt az ISKOLÁBAN rendezik, ahol a témához illő zenével, finom falatokkal és frissítő italokkal készülnek.

Bloggerek, akiknek a ruháit megkaparinthatod:

Festy In Style, PandArte, SmizeDivat, HeStyle, Style and Blog, Cashmere in Style, Bonjour Dave, Beango, Beauty Junkie, Plus Size Life, Masni, Bence Csalar

További vendégek, akik részt vesznek az eseményen:

Farkas Éva , BigO Creative Studio, The Biebers,  Kosik Petra, Szemes Nóra, Czank Lívia

Időpont: 2013. 09. 14. szombat, 10:00 – 18:00 –ig

Helyszín: Iskola, Budapest, Hegedű utca 3.
CSATLAKOZZ A FACEBOOK ESEMÉNYHEZ;




2013. szeptember 3., kedd

ARTMOMENTS STREET FASHION fotópályázat

Fantasztikus street fashion lehetőség:)  Jelentkezzetek az AMS Street Moments fotópályázatára és nyerjetek fantasztikus ajándékokat.





Zsűritagként én azt a vérbeli fashionisztát fogom keresni, akinek a stílusa első pillantásra megragad!!!


Pályázati felhívás


Te máshogy látod a budapesti embereket, mint bárki más és ezt szeretnéd is megmutatni? 
Jelentkezz az AMS Street Moments fotópályázatára!



Küldj be szeptember 6-ig minimum 2 maximum 5 street fashion fotót az info@artmoments.hu e-mail címre, és a zsűri által kiválasztott legjobb két pályázat kap 1-1 Canon gépet és 1-1 Fundango csomagot.
A nyertesek munkáit kiállítjuk az Art Moments záróeseményén, a többi beérkezett pályázatból pedig fotófalat készítünk.

Nevezési határidő: 2013. szeptember 6., éjfél
Minőségi elvárások: min. 2000px, 300 dpi.

Zsűritagok:

Csoboth Edina divatfotós
Frák Péter stylist, és az attractive bookere
Hubert Csaba (Chaby) fashion blogger
Halász Dóra, az acnecom kreatív vezetője
Helmeczy Dorottya, az AMS egyik főszervezője