2013. november 29., péntek

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK! - Legyen a göndör haj az új divat!

A JÁTÉK LEZÁRULT!!! 
Gratulálok a nyertesnek , aki CSORDÁS BARBARA lett. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a játékban és Kellemes Ünnepeket kívánok.



Talán nem is volt olyan régen, amikor még a kedvenc popsztárjaink tömött sorokban álltak dauerért a hajszalonokban. Fodrászuk ezután bőszen ondolálta, tupírozta, melírozta frizurájukat óriás hajkoronává, hogy nekünk, hűséges rajongóknak is legyen mit leutánoznunk a tv-k képernyőjéről. Hát igen azok a felejthetetlen, és oly meghatározó 80-as, 90-es évek, amit ha szeretnénk sem tudnánk kiradírozni az emlékezetünkből. Most azonban  újra utolértek minket a göndör fürtök és befurakodtak a legújabb trendek közé, természetesen teljesen modern formában. Nemcsak a hölgyek, hanem az urak fején is egyre több hullám és rakoncátlan fürt jelenik meg a 2013-as hajtrendekben
A Philips ProCare hajformázónak köszönhetően most én is kipróbálhattam,hogy milyen ennek az új trendnek hódolni,és állíthatom , hogy nagyon megtetszett.A bársonyos felületen remekül megtapadnak a hajszálak ami lehetővé teszi a rövidebb haj könnyű feltekerését és megóv minket attól , hogy megégessük az ujjainkat. Ami még nagyszerű benne, hogy a puha bevonat nem roncsolja a hajat és mivel ez egy csiptető nélküli változat , nem hagy lenyomatot a hajban. Arra is gondolt a márka, hogy ne keljen számolgatni a perceket, ezért a Curl Ready jelzőfény „sípoló” hanggal jelzi, ha a hajfürt kész.


Most ti is megnyerhetitek ezt az innovatív hajformázót, hogy az ünnepekre menő frizurátok legyen !

Hogy részt vehess a játékban, nem kell mást tenned, mint :

◄ Küldj egy fotót a göndör frizurádról a hajstilus2013@gmail.com email címre és a legcsinibb, legstílusosabb, legszebb hajkorona tulajdonosa megnyeri ezt a Philips hajgöndörítőt 

◄ ’Lájkold’ a Smizedivat blog Facebook oldalát 
https://www.facebook.com/pages/Smizedivat/157669577606961

◄ Oszd meg a linken található képet a Facebook-on és

A SORSOLÁS DECEMBER 9-ÉN LESZ!

 #Legyenagöndörhajazújdivat




2013. november 22., péntek

◄ O U T F I T 2 0 1 3 . 1 1. 2 2 . ALL EYES ON US


Itt vannak a didergős napok....
Én kifejezetten szeretem az őszi délutánokat, amikor még süt a nap és nyugodtan lehet még a bőrdzsekit nagy sállal hordani. Ezt a csíkos Isabel Marant pour H&M darabot lazán a nyakam köré tekertem, hátra fordítottam a sapkát és felkaptam kedvenc motoros bőrdzsekimet. A nyári ruhák bezsákolásakor találtam rá , erre a bakancsomra melyet három éve vettem de teljesen elfelejtkeztem róla :-D Sajnos, túl sok hely nincs a gardróbomban, így néha rábukkanok a dobozok mélyén 1-2 elfeledett kincsre :) 
Imádom a réteges öltözködést, és ilyenkor szeretek mindent magamra halmozni : póló, pulcsi, ing , dzseki, sál, sapka... jöhet minden :) A GRUNGE stílus erre tökéletes lehetőséget ad, mégis az összhatás kényelmes és komfortos lesz.
Nem rég kezdtem el használni a GUCCI Made to Measure parfümjét, mely egy keleties fűszeres illat, és ebben a hűvös időben kellemesen melengeti lelkemet. Nem utolsó sorban ehhez a maszkulin szetthez remekül illik. 

_________________________________________

TIPP 
Nyugodtan kombináljátok a kockásat a csíkossal 
egy look-on belül, csak figyeljetek oda az arányokra és hogy 
hova helyezitek a mintákat.- sok vibráló minta nagyít - csak okosan :)

_________________________________________


Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn



OUTFIT
baseball sapka: VINTAGE
csíkos sál: ISABEL MARANT POUR H&M
motoros bőrdzseki: H&M 
oversized kockás ing: VINTAGE
szürke nadrág: GEOX
bakancs: BERSHKA
fragrance: GUCCI Made To Measure



 




 




Köszönet a nagyszerű fotókért Gyermán Petrának :) 




2013. november 20., szerda

ASOS trendajánlójában


OMG, újra benne vagyok a népszerű ASOS márka trendajánlójában. http://fashionfinder.asos.com/fashion-trends/mens-aw13/style-tribedones/party-900 ) A party szezonra az én mintás pulcsis outfitemet állították szembe egy elegánsabb zakós szettel. Ki miben szeret partyzni? ... én már választottam :-) Nagyon örülök neki, hogy tetszett a szerkesztőknek 
A teljes outfit fotókat ITT ezen a linken is megnézhetitek  :)
 http://smizedivat.blogspot.hu/2013/11/o-u-t-f-i-t-2-0-1-3-1-0-1-0-printed.html


Lush finomságok, nemcsak hölgyeknek

Közeledik a december, a didergős napok és vele együtt a nagybetűs ÜNNEPEK. Ilyenkor szinte ösztönszerűen jutnak eszünkbe a tél kötelező kellékei :- egy vastag kötött takaró, egy kád forró víz, illatos habfürdővel, egy bögre vaniliás zöldtea, és egy áfonyás gyertya.
Talán ezért is van az, hogy egy ilyen hűvös napon szinte mágnesként vonzanak a LUSH illatos üzletei,amelyek melengetik a lelkemet, és feltöltenek ezzel az ünnepi hangulattal.
Idén is készültek a fogadásunkra, és finomabbnál finomabb dolgokkal leptek meg minket Karácsony alkalmával. 

MUST HAVE kedvenceim az ünnepekre:

1, A Gold Fun gyurmaszappan rengeteg csillámmal és a Honey I Washed the Kids szappan mézes illatával kényeztet minket. 

2,Santa's ajakradír
A télapó is biztosan ezzel az édes kólaízű ajakradírral maszatolja a cseresznye ajkait. Talán ezért olyan pirospozsgás és vidám ha megpillantjuk.

3,Magic Wand
Írj le néhány kört a fürdővízben ezzel a  többször használható varázspálcával, és a kád megtelik tutti-frutti, Snow Fairy illatú habokkal. Talán még a Jézuska is meglep néhány Lush csemegével.

4, Let The Good Times Roll:
Nos, ez a termék amiből jól betáraztam a pipereszekrényembe. Popcornos arcradír, amely a finomra darált szemcséivel nagyon hatékonyan, mégis kíméletesen políroz. Isteni süteményillatát még órák múlva is érzem az arcomon. Minden eddigi arcradírt überel, amit kipróbáltam. 

5, Luxury Lush Pud
Ez a nyugtató hatású fürdőgolyó a kedvenc illatommal , mely simogató levendulával és ilang-ilang olajjal készült - tökéletes fürdő lefekvés előtt. 

fotó: Lush
montázs: saját


2013. november 1., péntek

◄ O U T F I T 2 0 1 3 . 1 1. 0 1 . PRINTED SWEATSHIRT .



BOLDOG HALLOWEEN-t Mindenkinek :)
Íme itt a következő őszi outfitem. 
Végre eljött a pulóver szezon, melyet annyira vártam.Kis túlzással már nyár eleje óta arról álmodoztam, hogy mikor tudom hordani az új szerzeményeimet. Nem véletlen, hiszen az ősz a kedvenc évszakom. Ez az időszak, amikor még nem kell nagykabátba burkolóznunk és elrejtenünk az outfitünket. 


________________________________________________________

TIPP:
Ha túlméretezett felsőrészt választasz, akkor érdemes alulra valami szűkebb 
vagy répafazonú nadrágot húzni. Az összhatás, így nem lesz túl kommersz. 

________________________________________________________


Rám erőteljesen hatottak a 90-es évek, és valahogy nehezen tudok szabadulni tőlük.... nem is bánom, hiszen annyira kényelmes és menő idén. :) Srácok, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mostanában megőrülök a printelt kereknyakú pulcsikért. Ebbe az álomszerű fantáziavilágba első látásra beleszerettem, mivel a mintája a gyerekkorom meséire emlékeztetnek. A másik nagy előnye, hogy oversized fazon. Mindezt kombináltam egy fényes szabadidőnadrággal és a BOY feliratú sapkával.... a mottó ismét SWAG :)


OUTFIT

printelt figurás pulóver : CHOIES www.choies.com/blakcsweatshirt
BOY fém feliratú sapka: CHOIES www.choies.com/BOYCAP
fekete bőr bakancs: VINTAGE
arany óra: CASIO VINTAGE
szabadidőnadrág: H&M trend



Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn















Köszönet a nagyszerű fotókért Gyermán Petrának :)