2014. január 25., szombat

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 1 . 2 5 . BOMBERHOLIC



Hiába az új év,még mindig tart a nyomott mintás pulcsik és kabátok iránti szenvedélyem, ahogy ezen az outfiten is látszik. Ráadásul az enyhe télnek köszönhetően jó sokáig hordhattam kedvenceimet.  A kék színt már gyerekkorom óta kedvelem és amikor megláttam ezt a bomberdzsekit a szürreális figurákkal, azonnal beleszerettem. Ez a print számomra telitalálat. 
Mivel elég karakteres darab, ezért fekete nadrággal, inggel, cipővel kombináltam. Nem akartam a sportos stílus felé elvinni, így egy klasszikus fekete fűzős bőrcipőt húztam hozzá. 
Kiegészítőkben pedig ugyancsak a monokróm hatásra mentem rá, melyek inkább kiemelik és nem elnyomják a hangsúlyos dzsekit. 
Ti is szeretitek a különleges, mintás kabátokat? 


New year, but I’m still obsessed with printed sweatshirts and jackets, as you can see in this outfit post- thanks to the wild winter weather. Blue was my fav color as a child – and some things never change – so when I saw this bomber jacket with this surreal pattern I immediately fall in love. This print is my golden ticket, it’s really caracteristic so I decided to pair it with black jeans, shirt and shoes. I didn’t want to be too sporty, so I chose my classic black leather shoes. I prefer simple accessories to this bomber, so the jacket stays in the center. How about you guys? Do you like special, patterned coats?

Köszönet a nagyszerű fotókért Gyermán Petrának :) 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn


OUTFIT
Bomber jacket: www.CHOIES.com/jacket
Knitted hat: VINTAGE
Keyhole round sunglasses: VINTAGE
Crystal bracelet:www.SWAROVSKI.com/menCollection
Black shirt: H&M
Black skinny jeans: GAP 
leather shoes: H&M
























2014. január 23., csütörtök

"Egy Napom" képekben


Szuper nap:)))
Ma jelent meg egy cikk a Marie Claire magazin oldalán, ahol 12 fotón mutatom be egy napomat. Elolvashatjátok ti is a " Híres Pasik egy napja " rovatban . 
Köszönöm Marie Claire


Gorgeous Day :)
Here is an article about me. "The Famous Men's one day " article by Marie Claire magazine :) so cool.... Thank u so much 




2014. január 12., vasárnap

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 1 . 1 2 . NEW YEAR, NEW HAIR , NEW LOOK


Elérkezett az ÚJÉV első outfit posztja! 
Annyi minden történt velem a tavalyi évben, hogy felsorolni se tudnám. Rengeteg divateseményen, divatbemutatón vehettem részt, nagyon sok együttműködést kötöttem különböző márkákkal és sok-sok outfit fotót is készítettem (ahogy láthatjátok a Best of 2013-as cikkben) Úgy döntöttem, hogy megújult külsővel vágok neki a 2014-es évnek, ezért levágtam a védjegyemnek számító frizurámat :) Aki követ Facebook-on vagy Instagrammon az már láthatott fotókat, most pedig az év első outfit bejegyzésével jelentkezem.
Sokan írtatok nekem, hogyan volt bátorságom pár miliméteresre lenyírni a hajamat erre csak azt a választ tudtam adni, hogy "Bátraké a szerencse" :) 
A ködös időjárásnak köszönhetően a fekete-fehér színkombó mellett döntöttem, melyet ezzel a keresztbe foglalt BOY feliratú pólóval egészítettem ki. A kabátot a decemberi nagy leárazásban kaparintottam meg a H&M-ben. Régóta szerettem volna egy hosszú szövetkabátot és amikor megláttam azonnal beleszerettem... és ÍME :)



Remélem tetszenek a fotók és a 2014-es évben is követni fogtok Facebookon, Instagramon, Twitteren és olvasni fogjátok a Blogomat:)


Köszönet a nagyszerű fotókért Gyermán Petrának :) 


Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn




OUTFIT

Black coat: H&M 
BOY T-shirt: www.CHOIES.com
Grey scarf: VINTAGE
Black scarf: ZARA
Grey skinny jeans: GEOX
Leather boots: ZARA







 





2014. január 4., szombat

The Best of 2013


Első újévi bejegyzésnek egy gyors időutazást szántam, ahol a 2013-as kedvenc szetteimet gyűjtöttem össze egy csokorba. Melyik szerintetek a legjobb outfit?

New Year's first post as a quick time travel, where I collected my favorite outfit in 2013
Which one do you like the most ?

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn