2014. február 26., szerda

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 2 . 2 6 . B A L L I N PARIS

…nagyszerű nap volt. 

Leforgattuk a FestyChannel következő adását, melyben most a street fashion fotózás kulisszái mögé pillanthattok be. Az elkészült videót ITT tudjátok megnézni :)
Mindig nyugodt vagyok, ha egy profi és harmónikus csapattal dolgozom együtt és nem aggódom, mert tudom hogy a végeredmény fantasztikus lesz.

Aznap ezt a laza,kényelmes szettet viseltem, ami egy fekete farmerből, sportcipőből és egy oversized pulcsiból állt. A felsőm nemrég érkezett az www.ALEX&CHLOE.com –tól, ami most nagy kedvencem. Imádom a swag feliratokat, úgy mint ezt a BALLIN*-t is. Most nagyon népszerű Amerikában, a celebek is szívesen viselik. 

Köszi Máté (Mate Gregus Photography) a fantasztikus fotókat és külön köszönet Festynek, Lacinak és Berninek a videóért.

*Szleng kifejezés, melynek jelentése : "Living the good life"
_____________________________________________________________
... it was great day. 
We shooted the Festy Channel's next episode. In this episode you can see what happens behind the scene at a street fashion photoshoot. You can watch the finished video HERE.
Working with a professional and harmonious team is always makes me relaxed, because I know that the end result gonna be amazing. 
This is what I call swag-comfortable outfit. Black jeans, sneakers and an oversized sweatshirt. This BALLIN sweater arrived from www.ALEX&CHLOE.com the recently what is now my favorite. I love the swag labels like this BALLIN - t too. Now it is very popular in America, the celebrities are happy to wear it. 
Thanks Mate (Gregus Mate Photography) for fantastic photos and a special thanks Festy, Laci and Berni for the video.

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

OUTFIT

BALLIN cap: www.ALEX&CHLOE.com
silver watch: www.MICHAEL KORS.com
long white shirt: H&M
BALLIN sweatshirt: www.ALEX&CHLOE.com
black jeans: ZARA
yellow lens sunglasses: www.CHOIES.com
vintage denim shirt: LEVIS





















2014. február 22., szombat

Daniel Wellington óra


Kiegészítők hatalma 
Szeretem a klasszikus vintage kiegészítőket ezek alól az órák sem kivételek . Nemrég érkezett meg ez a Daniel Wellington órám, mely nagyszerű példája a dandy stílusnak . Gyönyörű, cserzett bőrszíjjal, minimál (vékony) számlappal és minőségi japán óraszerkezettel készültek az időtlen stílus képviselői. Ennek a márkának a különlegessége, hogy cserélhető óraszíjakat ajánl, így különböző outfitekhez más-más színes szíjakat választhatunk. Nemcsak férfi, de női órák és kiegészítők is elérhetők a márka kollekciójában.

Ha nektek is megtetszettek, akkor most kedvezményes áron hozzájuthattok bármelyik órához. Nem kell mást tenni, mint :
-lájkolni a DanielWellington Facebook oldalt  https://www.facebook.com/danielwellingtonwatches )
- Osszátok meg a linken található fotót Facebook-on (http://goo.gl/3VSVQf )
és akkor tudjátok felhasználni a 15%-os kedvezményt. Ne felejtsétek el rendelésnél a „smizedivat” kódot feltüntetni.

Hamarosan én is megmutatom, hogy viselem egy outfit bejegyzésben.
A kedvezmény felhasználható: március 15-ig.

___________________________________________________________________

Accessories’ Power 
I'm in love with classic vintage acceasories, including watches. My  Daniel Wellington’s watch arrived recently, which is a great example of a dandy style. Beautiful leather band , minimal (thin) clock-face and quality Japanese clockwork made ​​the timeless style of Representatives . This brand has the unique feature that offers interchangeable bands , so for the different outfit different colored bands you can choose .Not only men , but women's watches and accessories are also available in the brand 's collection .

If you like it, you could get it at discount price.
All you need to do is like 
-Share the photo on this link ( http://goo.gl/3VSVQf  )
then you can use the 15% discount. Remember when you order "smizedivat" code is entered. 

Soon I will show you how to wear it outfit post.
The discount can be used : 15 March .







2014. február 20., csütörtök

Tesztelés indul - Bruno Banani parfüm


A héten megérkezett a Bruno Banani legújabb illata. A fantázianeve egyből megfogott - Absolute Man - not for everybody :)  Kellemes édeskés illata engem levett a lábamról, már pár napja használom és nagyon szeretem. 
Az illat nyitánya igazi energiabomba, mely a fagyasztott gyümölcsökből és a vibráló fűszerekből kevert energia ital accord köré épül – laza, pozitív hangulatba hozva viselőjét. Az alapjegy az ellenállhatatlan érzékiség kifejezője: az igazi férfiasságot az ámbrás-fás jegyek adják, melyet a csábító tonkabab és a vanília érzékisége tesz teljessé némi magabiztossággal ötvözve.
Próbáljátok ki ti is!!!


2014. február 17., hétfő

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 2 . 1 7 . Trench's day

Kellemes meglepetésként ért ez a februári napsütéses idő. Elő is vettem a ballonkabátomat és tettünk egy nagy sétát a barátaimmal a belvárosban. Ez a nap nem szólt másról, csak élveztük a tavaszi nap első sugarait, beszélgettünk és készítettünk néhány fotót az outfitemről.  Hosszú viharkabátomhoz aznap egy nyomott mintás pólót , márványkoptatott farmert, bőrcipőt és egy kerek napszemüveget vettem fel. Nemcsak kényelmes viselet, de igazi nagyvárosi szett, amit 
a legjobban kedvelek. 


In February, sunny days like this always a nice surprise. I also take my trench coat and I made a big walk with my friends around town. This day we just enjoyed the first rays of the spring sun, we were talking and take some outfit photos. On this day I was wearing a long trench coat, patterned shirt, hard-washed jeans, leather shoes and round sunglasses. Not only comfortable to wear but true metropolitan look, which I like the best.


Köszi Festy a csodás képeket :) 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn



OUTFIT:
black sunglasses VINTAGE
black trench coat H&M SPRING COLLECTION
printed Head T-shirt GIVENCHY
hard-washed jeans H&M
silver watch MICHAEL KORS





















2014. február 10., hétfő

LOOKBOOK posztolta az outfitemet




Úristen egymás után két ilyen fantasztikus jó hír :) A H&M megjelenés után most a leghíresebb street fashion oldal a LOOKBOOK posztolta facebook oldalára az outfitemet. Ez óriási elismerés, hiszen amióta elkezdtem blogolni és feltölteni a képeimet erre az oldalra azóta álmodok erről. Fantasztikus érzés, hogy ez a street style oldal egyszer olyan jónak tartja a szettemet, hogy közzéteszi ..... Az élet apró örömei :)
_______________________________________
Dream come true. After the fantastic H&M press is now the most famous street fashion site, the Lookbook posted my outfit on their Facebook's page. I can't believe that, I'm so happy:) 




2014. február 9., vasárnap

A H&M Visual Book-ban szerepelek



Hétvégi örömhír!!! Úristen , el sem hiszem... 

Az elmúlt héten kaptam a hírt, hogy szerepelek a H&M Visual Book-ban, amit az üzletekben dolgozó dekoratőrök használnak munkájukhoz. Először azt hittem "átverés", de amikor megláttam a saját szemmel akkor tudatosodott bennem. Az, hogy egy ekkora multibrand inspirálónak tartja az öltözékemet az számomra hihetetlen jó érzés. Az ilyen apróságoknak is annyira tudok örülni:-)))) Az teljes outfit bejegyzést ITT meg tudjátok nézni 


...a little bit of press clipping and big thanks to my favourite brand:) I'm featuring in the H&M Visual Book, I can't believe I'm so happy !   Thank you so much H&M.
More photos about my this outfit: HERE 





2014. február 8., szombat

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 1 . 2 5 . MY FAV NEOPRENE BACKPACK



január hónap rendkívül izgalmasan telt. Lesz majd néhány meglepetésem a későbbiekben, de a hónap legjobb híre az volt, amikor a Marie Claire magazin "végigkövette" egy teljes napomat. Egy Ilyen visszajelzés a szakmától mindig jóleső érzés , sőt fantasztikus.   A sok munka mellett természetesen igyekszem minél több időt szentelni a outfit-fotózásoknak, hiszen veletek is szeretném megosztani ami számomra fontos.
A hétköznapok során kedvelem a laza, kényelmes darabokat,úgy mint ez a szövetkabát és a hátizsák ,ami tökéletes túra-szett a nagy város dzsungelében  Már kezdem megszokni az új rövid frizurámat,és nagyon tetszik, hogy reggelente hamarabb elkészülök vele.
Alig vártam, hogy megmutassam nektek az új szerzeményemet, ezt a neoprén anyagból készült hátizsákot. Első látásra beleszerettem, impulzus vásárlás volt a javából, de nem bántam meg. Szerintem egy nagyon különleges darab.Azt hiszem,hogy a neoprén anyag nemcsak szerelem ,hanem viharos házasság is lesz számomra az elkövetkező néhány hónapban.


January was full of adventure. The best news of the month was a request from Marie Claire magazine. The magazine „followed” me for a whole day. Feedbacks like this are always honourable. Even though the lot of work, I’m trying to save some time for outfit-posts. In weekdays I prefer the lazy, comfortable clothes, such as coat and backpack. These are perfect for the city jungle. I’m getting used to my short hair, good point that in the mornings I can get ready sooner. I was very excited to show you my new purchase, this neoprene backpack. Now I know what means love for first sight. Neoprene’s gonna be my favourite in the next few months.

Thanks for the photosMate Gregus Photography


Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

OUTFIT
knit hat: VINTAGE
knit scarf: VINTAGE
black coat: H&M 
jeans: VINTAGE
leather shoes: H&M
neoprene backpack:BERSHKA